Be Prepared

Knives don't lie

dit speciale aanbod blijft online tot middernacht op Cybermonday.

Nog slechts...

03
Dagen
.
 
15
Uren
.
 
36
Minuten
.
 
58
Seconden

You missed out!

Eigenlijk wil je er niet mee bezig zijn. Maar helaas kun je er vandaag de dag niet meer om heen. Steeds vaker verschijnen er berichten in het nieuws over steekincidenten.

 • Mensen die op straat uit het niets worden neergestoken.
 • Ruzies die uit de hand lopen waarbij een van de partijen plotseling een mes trekt.
 • Maar ook in huiselijke kring komt het steeds vaker voor.

Kun jij het jezelf voorstellen dat iemand je bedreigt met een mes? Het mes is een onvoorspelbaar, snel en gevaarlijk wapen. Alles wat je raakt met een mes levert schade op. 

Een mes aanval hoef je niet eens aan te zien komen. Dat maakt dat je het mes nooit mag onderschatten. Verwacht altijd een wapen. Ook al zie je er geen verwacht altijd een wapen.

Maar wat als iemand voor je staat en dreigt om je aan te vallen met een mes?

 • Wat doe je dan?
 • Wat als je niet weg kunt komen?

Dan is het van levensbelang om vaardigheden te hebben waarmee je een kans maakt om te overleven. Om deze reden is het belangrijk om de mogelijkheden en onmogelijkheden van het wapen te kennen en om er mee om te leren gaan.

Het is noodzakelijk om snel te reageren, en te ontsnappen aan je bewapende tegenstander of om hem te overmeesteren. Het ontwikkelen van scherpe reflexen, de juiste timing en afstand is hierbij cruciaal. Een stoot of trap kun je in veel gevallen nog incasseren, maar een messteek…

Dit is wat jij krijgt

Black Friday special

 • Ontvang nu tijdelijk de opnames van de knives don’t lie seminar. 
 • Door Marcel van Dongen en Ruud Metsemakers van Armed Combat Tactics (ACT).
 • Waarbij we verschillende situaties en op verschillende afstanden behandelen.  
03
Dagen
.
 
15
Uren
.
 
23
Minuten
.
 
42
Seconden

You missed out!

Normaal gesproken bieden wij onze seminars niet los aan, maar omdat dit onderwerp vandaag de dag zo actueel is en omdat jij op onze lijst staat maken we nu met Black Friday een uitzondering.

 • Welke mogelijkheden zijn er om jezelf te verdedigen? 
 • Wat moet je wel doen? 
 • Wat vooral niet?

Het is cruciaal om dit te weten, alleen al om een kans te kunnen maken. Vanwege de effectiviteit en de investeringen in kennis en ervaring van die zowel Marcel als Ruud door de jaren heen hebben gedaan en nog altijd doen om antwoord te geven op deze vragen. Zorgen ervoor dat deze Black Friday deal alleen al een waarde heeft van honderden euro’s.  

Bonus

Omdat we het zo belangrijk vinden dat jij goed voorbereid bent in verschillende situaties, hebben we aan deze speciale Black Friday deal de volgende bonussen toegevoegd.

 • Bonus 1: De online masterclass selfdefence self defence In deze praktische cursus leer jij in 4 modules hoe jij voorkomt dat je een weerloos slachtoffer word. Je ontwikkelt vaardigheden en krijgt inzichten waarmee jij jezelf kunt verdedigen tegen iemand die groter en sterker is dan jij.
 • Bonus 2: Voorkomen is beter dan genezen Een compleet stappenplan met daarin 3 principes die je helpen je veiligheid te bewaren.
 • Bonus 3: Escape plan Ontwikkeld op basis van meer dan 30 jaar kennis en ervaring in het trainen en analyseren van weapon based systems.


03
Dagen
.
 
15
Uren
.
 
46
Minuten
.
 
50
Seconden

You missed out!

En dan hebben we nog een verrassing voor je

Een aantal jaar geleden startten we met de bouw van de eerste Nederlandse Filipino Martial Arts Academy.

Een unieke online omgeving dat volledig toegespitst is op het begrijpen van de principes van het trainen met een wapen en het ontwikkelen van vaardigheden.

Om je dit te laten ervaren krijg je nu bij jouw aanschaf van de seminar Knives don't lie, een maand gratis toegang tot de Filipino Martial Academy MATCH sport.

 • Je krijgt toegang tot complete complete lessen die je eenvoudige kunt volgen met of zonder partner. 
 • Daarbij ontvang je tips en tricks over verschillende manieren van trainen
 • Train je spiergeheugen en ontwikkel vaardigheden en skills op je eigen tempo
 • Stel vragen in de online community
 • Train waar en wanneer je maar wil samen met jou online personal coach

De waarde van al deze onderdelen bij elkaar is normaal gesproken meer dan honderden euro's

Maar nu, speciaal vanwege black friday en omdat we het belangrijk vinden om deze waarde met iedereen te delen, ontvang je een maand gratis toegang tot de Filipino Martial Arts academy.

Maak nu gebruik van deze unieke Black Friday aanbieding en betaal slechts €37,-

Wil jij weten wat je moet doen tegen een mes aanval en je overlevingskansen direct vergroten. Wil jij je kunnen verweren tegen iemand die groter en sterker is dan jij? Meld je dan nu aan voor de Black Friday deal en betaal nu tot aankomende maandag slechts €37,-

03
Dagen
.
 
15
Uren
.
 
46
Minuten
.
 
50
Seconden

You missed out!

© 2024, M.A.T.C.H.