Boksen in Waalwijk

Ben je geïnteresseerd in het beoefenen van boksen in Waalwijk? MATCH is de plek waar je moet zijn! We focussen ons op diverse vecht- en verdedigingssporten voor alle leeftijdsgroepen. Boksen is een uitstekende manier om fit te worden, zelfvertrouwen op te bouwen en nieuwe vaardigheden te leren. Of je nu een beginner of een ervaren bokser bent, bij ons vind je een training die bij je past.

  • Diverse vechtsportvormen
  • Voor jong en oud
  • Ervaren instructeurs

Benieuwd naar onze prijzen voor een proefles vechtsport?

Wat komt er kijken bij de sport boksen?


Boksen is meer dan alleen een sport; het is een discipline waar respect, aanpassingsvermogen en techniek centraal staan. Als een van de vele vechtsporten die we aanbieden, richt deze sport zich niet alleen op het aanleren van stoottechnieken, maar ook op het verbeteren van je wendbaarheid en conditie. Bij ons leer je stap voor stap hoe je op een respectvolle manier kunt sparren en tegelijkertijd jezelf kunt verbeteren. Deze sport helpt je niet alleen fysiek sterker te worden, maar ook om meer zelfvertrouwen te krijgen en beter in je vel te zitten. Om te ontdekken of boksen iets voor jou is, kun je bij ons een gratis proefles volgen. Naast deze sport bieden we ook ander vechtvormen aan, zoals:


Zo trainen wij

Tijdens de lessen is iedereen gelijk

Dat betekent dat iedereen elkaar helpt en iedereen elkaar respecteert er is geen plaats voor ego’s of stoer gedrag. Respect voor je tegenstander staat tijdens onze lessen dan ook op de eerste plaats.

Ontdek een nieuwe sport bij ons

Wil je een nieuwe sport ontdekken en jezelf uitdagen? Meld je dan aan bij MATCH! Stap voor stap leer je alles wat nodig is om een goede bokser te worden. Je aanmelden voor een proefles vechtsport is eenvoudig. Neem contact met ons op via +31(0)6 487 54 215 of e-mail naar marcel.match@outlook.com. Laat deze kans niet liggen om jezelf te ontwikkelen in de boeiende wereld van boksen en andere vechtsporten!

testimonials

Anderen aan het woord

Sofian stoffels

Lid en instructeur MATCH Dongen

Al enkele jaren sport ik bij MATCH. In eerste instantie was ik verbaasd over de diversiteit van de sport. Filipino Martial Arts was redelijk onbekend en ik had het nog nooit gedaan... Nu kan ik je vertellen, alle gave dingen die je altijd al eens hebt willen leren, leer je hier!! MATCH biedt het totale pakket, een geweldige sport, hele leuke instructeurs en een gezellige sfeer. Er wordt gelachen, je krijgt begeleiding op je eigen tempo en we helpen en houden rekening met elkaar. Sinds enige tijd gaan mijn vrouw, dochter en schoonbroer ook mee. Ook zij vinden het sporten bij MATCH helemaal geweldig.

Alex Eurlings

Oud lid MATCH

Een jaar of 8 geleden kwam ik bij MATCH terecht omdat ik graag Jeet Kune Do wilde blijven trainen maar ook meer wilde leren over FMA (Fillipino Martial Arts). Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd van Marcel en Esther en daarnaast ook certificeringen behaald. Nog steeds train ik er regelmatig of bezoek ik hun seminar's. Buiten de sportschool om zijn Marcel en Esther daarnaast ook heel betrokken en gezellige mensen die altijd klaarstaan voor hun leden. Wil je lekker trainen, meer leren over Martial Arts en werken aan je zelfvertrouwen, conditie en weerbaarheid? Dan ben je bij MATCH aan het goede adres!