januari 31

Building the team

0  comments

Yes let's go. Niet alleen zijn we druk bezig met de organisatie van de Europese kampioenschappen van de WEKAF. Het is natuurlijk ook belangrijk dat we Nederland vertegenwoordigen met een mooi team. 

Een gezamenlijk team

Wat de kampioenschappen uniek maakt is dat de deelname stijl overstijgend is, zolang deelnemers zich aan de WEKAF regels houden. Het is dan ook super om met verschillende Filipino Martial Arts Nederland te vertegenwoordigen. 

Teambuilding

Dit betekent ook dat teambuilding erg belangrijk is. Want het Nederlands team bestaat uit Filipino Martial Arts beoefenaars afkomstig van FMA scholen uit heel Nederland en beoefenaars van verschillende stijlen. 

Om deze reden organiseren we gezamenlijke team trainingen voor de mensen die gaan sparren en vormen lopen. Deze trainingen worden mede mogelijk gemaakt dankzij de sponsoring van Sport Piazza

Spartraining WEKAF Nederlands team 28 januari 2023

Natuurlijk is het belangrijk dat de deelnemers ook zelf de nodige inzet tonen. Daarom hebben we ook een speciale trainingen ontwikkeld op onze online FMA academy, waarmee de deelnemers ook zelfstandig hun trainingen kunnen uitvoeren. 

Wil je


Tags

Eskrima, Filipino martial arts


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}