Cursus zelfverdediging in Brabant

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een cursus zelfverdediging of wil je een zelfverdedigingssport volgen in Tilburg, Brabant? Bij MATCH zijn wij gefocust op vecht- en zelfverdedigingssport in of rondom Waalwijk. Wij bieden cursussen en sporten aan die perfect zijn voor iedereen die zijn of haar veiligheid en zelfvertrouwen wil vergroten. Onze cursussen zijn toegankelijk voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden, en bieden een solide basis in zelfverdedigingstechnieken.

  • Diverse vechtsportvormen
  • Voor jong en oud
  • Ervaren instructeurs

Benieuwd naar onze prijzen voor een proefles vechtsport?

Wat houdt een cursus zelfverdediging in?


Tijdens onze cursus zelfverdediging of een zelfverdedigingssport leer je diverse technieken die essentieel zijn voor effectieve zelfverdediging. De cursus of sport focust niet alleen op het ontwikkelen van fysieke vaardigheden; het gaat ook om het verbeteren van je weerbaarheid en het opbouwen van zelfvertrouwen. Respect staat centraal in elke les, aangezien dit de basis vormt van iedere verdedigings- en vechtsport. De technieken die je leert komen uit diverse vecht- en verdedigingssporten, waaronder:


Een cursus zelfverdediging of een zelfverdedigingssport is meer dan alleen leren vechten; het gaat om een algehele verbetering van jezelf.

Zo trainen wij

Tijdens de lessen is iedereen gelijk

Dat betekent dat iedereen elkaar helpt en iedereen elkaar respecteert er is geen plaats voor ego’s of stoer gedrag. Respect voor je tegenstander staat tijdens onze lessen dan ook op de eerste plaats.

Meld je nu aan voor onze cursus

Wil je jezelf aanmelden voor een cursus zelfverdediging of een zelfverdedigingssport bij MATCH? Of wil je eerst kijken of het iets voor jou is met een gratis proefles verdedigingssport? Neem dan contact op via marcel.match@outlook.com of bel +31(0)6 487 54 215. Onze cursus is een uitstekende start om jezelf te empoweren en sterker te voelen in elke situatie. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar een veiliger en zelfverzekerder leven!

testimonials

Anderen aan het woord

Sofian stoffels

Lid en instructeur MATCH Dongen

Al enkele jaren sport ik bij MATCH. In eerste instantie was ik verbaasd over de diversiteit van de sport. Filipino Martial Arts was redelijk onbekend en ik had het nog nooit gedaan... Nu kan ik je vertellen, alle gave dingen die je altijd al eens hebt willen leren, leer je hier!! MATCH biedt het totale pakket, een geweldige sport, hele leuke instructeurs en een gezellige sfeer. Er wordt gelachen, je krijgt begeleiding op je eigen tempo en we helpen en houden rekening met elkaar. Sinds enige tijd gaan mijn vrouw, dochter en schoonbroer ook mee. Ook zij vinden het sporten bij MATCH helemaal geweldig.

Alex Eurlings

Oud lid MATCH

Een jaar of 8 geleden kwam ik bij MATCH terecht omdat ik graag Jeet Kune Do wilde blijven trainen maar ook meer wilde leren over FMA (Fillipino Martial Arts). Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd van Marcel en Esther en daarnaast ook certificeringen behaald. Nog steeds train ik er regelmatig of bezoek ik hun seminar's. Buiten de sportschool om zijn Marcel en Esther daarnaast ook heel betrokken en gezellige mensen die altijd klaarstaan voor hun leden. Wil je lekker trainen, meer leren over Martial Arts en werken aan je zelfvertrouwen, conditie en weerbaarheid? Dan ben je bij MATCH aan het goede adres!