Dirty boxing proefles nabij Breda

Wil je een dirty boxing proefles volgen nabij Breda? Dan ben je bij MATCH in Waalwijk en omstreken aan het juiste adres. Wij bieden vecht- en verdedigingslessen aan waarbij dirty boxing, ook bekend als pangamot, centraal staat. Onze proeflessen zijn de perfecte manier om kennis te maken met deze unieke vechtsport.

  • Diverse vechtsportvormen
  • Voor jong en oud
  • Ervaren instructeurs

Benieuwd naar onze prijzen voor een proefles vechtsport?

Dirty boxing beoefenen door een proefles te volgen


Dirty boxing, of pangamot, is een vechtsport waarbij je technieken leert om jezelf te verdedigen zonder het gebruik van wapens. In een proefles dirty boxing bij MATCH focus je op het ontwikkelen van deze technieken, terwijl je ook werkt aan je conditie en wendbaarheid. De proefles is volledig gratis en biedt je de kans om te ervaren of dirty boxing iets voor jou is. Naast dirty boxing kun je bij ons ook kiezen voor andere vechtsporten, zoals Jeet Kune Do. We bieden wekelijks diverse vechtsportlessen aan, dus er is altijd een les die bij jou past.

Zo trainen wij

Tijdens de lessen is iedereen gelijk

Dat betekent dat iedereen elkaar helpt en iedereen elkaar respecteert er is geen plaats voor ego’s of stoer gedrag. Respect voor je tegenstander staat tijdens onze lessen dan ook op de eerste plaats.

Ga de uitdaging bij ons aan

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en een proefles dirty boxing in te plannen? Ondanks dat dirty boxing een individuele vechtsport is, ervaar je tijdens onze lessen een sterk groepsgevoel. Respect voor elkaar staat bij ons hoog in het vaandel. Neem contact op met MATCH via marcel.match@outlook.com of bel naar +31(0)6 487 54 215 om je proefles te plannen. Ontdek de wereld van onze vechtsportlessen en word onderdeel van een gezellige club waar respect en persoonlijke groei centraal staan!

testimonials

Anderen aan het woord

Sofian stoffels

Lid en instructeur MATCH Dongen

Al enkele jaren sport ik bij MATCH. In eerste instantie was ik verbaasd over de diversiteit van de sport. Filipino Martial Arts was redelijk onbekend en ik had het nog nooit gedaan... Nu kan ik je vertellen, alle gave dingen die je altijd al eens hebt willen leren, leer je hier!! MATCH biedt het totale pakket, een geweldige sport, hele leuke instructeurs en een gezellige sfeer. Er wordt gelachen, je krijgt begeleiding op je eigen tempo en we helpen en houden rekening met elkaar. Sinds enige tijd gaan mijn vrouw, dochter en schoonbroer ook mee. Ook zij vinden het sporten bij MATCH helemaal geweldig.

Alex Eurlings

Oud lid MATCH

Een jaar of 8 geleden kwam ik bij MATCH terecht omdat ik graag Jeet Kune Do wilde blijven trainen maar ook meer wilde leren over FMA (Fillipino Martial Arts). Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd van Marcel en Esther en daarnaast ook certificeringen behaald. Nog steeds train ik er regelmatig of bezoek ik hun seminar's. Buiten de sportschool om zijn Marcel en Esther daarnaast ook heel betrokken en gezellige mensen die altijd klaarstaan voor hun leden. Wil je lekker trainen, meer leren over Martial Arts en werken aan je zelfvertrouwen, conditie en weerbaarheid? Dan ben je bij MATCH aan het goede adres!