Eskrima proefles in en rondom Waalwijk

Maak kennis met de vechtsport eskrima door een proefles te volgen in Waalwijk. MATCH biedt diverse vecht- en verdedigingssporten aan op verschillende niveaus. Onze eskrima proefles is een uitstekende manier om kennis te maken met deze fascinerende krijgskunst.

Wat kun je verwachten van een eskrima proefles?

Eskrima, ook bekend als Kali of Arnis, is een complete en veelzijdige vorm van Martial Arts. In onze proeflessen ligt de nadruk vooral op het gebruik van wapens zoals stokken (olisi). Je leert eerst de technieken met de stok beheersen, waarna je deze ook zonder stok leert toepassen. Eskrima is meer dan alleen een vechtsport; het is een compleet krijgskunstsysteem met veel aandacht voor bruikbare technieken voor echte gevechtssituaties. Tijdens de proefles krijg je te maken met zelfverdedigingstechnieken, drills, vormen en sparren, onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Meld je aan voor een proefles

Ben je geïnteresseerd in vechtsportlessen onder begeleiding van ervaren instructeurs? Dan ben je van harte welkom tijdens een gratis proefles eskrima bij MATCH. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt aanscherpen, wij bieden een leerzame en uitdagende omgeving. Neem contact op via +31(0)6 487 54 215 of e-mail naar marcel.match@outlook.com om je proefles in te plannen.