Filipijnse krijgskunst proefles

Ontdek of Filipijnse krijgskunst iets voor jou is door een proefles te volgen bij MATCH in de omgeving van Waalwijk. Wij bieden diverse verdedigings- en vechtsportlessen aan voor zowel jong als oud. Een proefles is de perfecte manier om kennis te maken met de rijke tradities en technieken van Filipijnse krijgskunst.

  • Diverse vechtsportvormen
  • Voor jong en oud
  • Ervaren instructeurs

Benieuwd naar onze prijzen voor een proefles vechtsport?

De Filipijnse krijgskunst beoefenen middels een proefles


Een proefles Filipijnse krijgskunst bij MATCH geeft je een unieke kijk in de wereld van disciplines zoals


Deze vechtsporten zijn niet alleen gericht op het aanleren van effectieve vechttechnieken, maar ook op het verbeteren van je conditie, wendbaarheid en het cultiveren van wederzijds respect. Tijdens onze gratis proefles kun je ervaren hoe deze vormen van Filipijnse krijgskunsten worden onderwezen, zowel individueel als in kleine en grote groepen.

Zo trainen wij

Tijdens de lessen is iedereen gelijk

Dat betekent dat iedereen elkaar helpt en iedereen elkaar respecteert er is geen plaats voor ego’s of stoer gedrag. Respect voor je tegenstander staat tijdens onze lessen dan ook op de eerste plaats.

Ontdek een nieuwe sport met een proefles

Ben je klaar om een nieuwe sport te ontdekken? Meld je dan aan voor een proefles gebaseerd op Filipijnse krijgskunst bij MATCH. Onze vechtsportlessen bieden je de kans om jezelf te ontwikkelen op zowel fysiek als mentaal vlak in een respectvolle en ondersteunende omgeving. Neem vandaag nog contact op via +31(0)6 487 54 215 of e-mail naar marcel.match@outlook.com om je aan te melden voor een proefles en begin aan je reis in de fascinerende wereld van Filipijnse krijgskunst!

testimonials

Anderen aan het woord

Sofian stoffels

Lid en instructeur MATCH Dongen

Al enkele jaren sport ik bij MATCH. In eerste instantie was ik verbaasd over de diversiteit van de sport. Filipino Martial Arts was redelijk onbekend en ik had het nog nooit gedaan... Nu kan ik je vertellen, alle gave dingen die je altijd al eens hebt willen leren, leer je hier!! MATCH biedt het totale pakket, een geweldige sport, hele leuke instructeurs en een gezellige sfeer. Er wordt gelachen, je krijgt begeleiding op je eigen tempo en we helpen en houden rekening met elkaar. Sinds enige tijd gaan mijn vrouw, dochter en schoonbroer ook mee. Ook zij vinden het sporten bij MATCH helemaal geweldig.

Alex Eurlings

Oud lid MATCH

Een jaar of 8 geleden kwam ik bij MATCH terecht omdat ik graag Jeet Kune Do wilde blijven trainen maar ook meer wilde leren over FMA (Fillipino Martial Arts). Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd van Marcel en Esther en daarnaast ook certificeringen behaald. Nog steeds train ik er regelmatig of bezoek ik hun seminar's. Buiten de sportschool om zijn Marcel en Esther daarnaast ook heel betrokken en gezellige mensen die altijd klaarstaan voor hun leden. Wil je lekker trainen, meer leren over Martial Arts en werken aan je zelfvertrouwen, conditie en weerbaarheid? Dan ben je bij MATCH aan het goede adres!