Filipijnse vechtsport nabij Den Bosch

Heb je interesse om een Filipijnse vechtsport te beoefenen nabij Den Bosch? MATCH in Waalwijk biedt een breed scala aan vecht- en verdedigingssporten die toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau. Ontdek de visie achter de boeiende Filipijnse vechtsporten en leer deze fascinerende kunstvormen in de praktijk toe te passen.

  • Diverse vechtsportvormen
  • Voor jong en oud
  • Ervaren instructeurs

Benieuwd naar onze prijzen voor een proefles vechtsport?

Een Filipijnse vechtsport naar wens volgen


Bij MATCH kun je kiezen uit verschillende Filipijnse vechtsporten, zoals:


Elke stijl biedt zijn eigen unieke technieken en filosofieën. In onze lessen leer je stap voor stap de essentiële aspecten van een Filipijnse vechtsport. Je werkt aan je techniek, verbetert je wendbaarheid en bouwt gestaag aan je zelfvertrouwen. Een essentieel onderdeel van onze vechtsporttrainingen is wederzijds respect, zowel voor je eigen lichaam als voor je tegenstander. Bij MATCH leer je niet alleen vechten, maar ook de waarden die centraal staan in de Filipijnse vechtsport.

Zo trainen wij

Tijdens de lessen is iedereen gelijk

Dat betekent dat iedereen elkaar helpt en iedereen elkaar respecteert er is geen plaats voor ego’s of stoer gedrag. Respect voor je tegenstander staat tijdens onze lessen dan ook op de eerste plaats.

Ga de uitdaging aan!

Ben je klaar om jezelf te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan met een Filipijnse vechtsport? Bij MATCH in Waalwijk vind je niet alleen een leuke en leerzame omgeving, maar ook een gemeenschap die je ondersteunt in je groei. Neem vandaag nog contact op via marcel.match@outlook.com of bel naar +31(0)6 487 54 215 om meer te weten te komen of om je aan te melden voor een van onze vechtsportlessen.

testimonials

Anderen aan het woord

Sofian stoffels

Lid en instructeur MATCH Dongen

Al enkele jaren sport ik bij MATCH. In eerste instantie was ik verbaasd over de diversiteit van de sport. Filipino Martial Arts was redelijk onbekend en ik had het nog nooit gedaan... Nu kan ik je vertellen, alle gave dingen die je altijd al eens hebt willen leren, leer je hier!! MATCH biedt het totale pakket, een geweldige sport, hele leuke instructeurs en een gezellige sfeer. Er wordt gelachen, je krijgt begeleiding op je eigen tempo en we helpen en houden rekening met elkaar. Sinds enige tijd gaan mijn vrouw, dochter en schoonbroer ook mee. Ook zij vinden het sporten bij MATCH helemaal geweldig.

Alex Eurlings

Oud lid MATCH

Een jaar of 8 geleden kwam ik bij MATCH terecht omdat ik graag Jeet Kune Do wilde blijven trainen maar ook meer wilde leren over FMA (Fillipino Martial Arts). Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd van Marcel en Esther en daarnaast ook certificeringen behaald. Nog steeds train ik er regelmatig of bezoek ik hun seminar's. Buiten de sportschool om zijn Marcel en Esther daarnaast ook heel betrokken en gezellige mensen die altijd klaarstaan voor hun leden. Wil je lekker trainen, meer leren over Martial Arts en werken aan je zelfvertrouwen, conditie en weerbaarheid? Dan ben je bij MATCH aan het goede adres!