februari 2

Filipino Martial Arts en Jeet kune do Trainingsweek 2024

Stel je voor wat je met 7 uur trainen per dag kunt bereiken...

Je snapt dat je dan in een korte tijd een grote sprong gaat maken met je skills en dat is precies waarom we dit jaar voor de 2de week de trainingsweek organiseren. 

Aanmeldingen vanuit binnen- en buitenland

Er zijn al aanmeldingen vanuit heel Nederland zoals Leeuwarden en Nijmegen, maar ook uit Duitsland en België komen mensen naar Kaatsheuvel.

35+ uur trainen

Juist omdat je volgende week de kans hebt om 35+ uur te trainen. Is het de moeite waard. Niet kei lang in de auto zitten voor een uurtje les. Maar echt de kans om grote stappen te zetten en je skills te verbeteren.

Wandelende encyclopedie

Stel al je vragen over Filipino Martial Arts en Jeet Kune Do in het algemeen of over specifieke aspecten zoals Eskrima, Pangamot, Knife, Dumog, Jun Fan Grappling en meer. Met meer dan 25 jaar ervaring helpt Marcel je graag verder. Ze noemen hem niet voor niet weleens een wandelende encyclopedie.

Mis deze kans niet om een week lang met Marcel te trainen en je Filipino Martial Arts en Jeet Kune Do skills naar een hoger niveau te tillen.

1 of meer dagen trainen

Kun je niet de hele week deelnemen maar wil je toch graag meedoen? Geen probleem! Speciaal voor die mensen hebben we de mogelijkheid om 1 of meer dagen aan te melden.

Meld je hieronder aan voor de tweede editie van de MATCH Trainingweek.

Training week 2024

  • Datum: 20-24 mei
  • Tijd: 10.00 - 17.30 uur
  • Locatie: DOJO van Sporthal de Werft, Huygenstraat 73, 5171 EP Kaatsheuvel
  • Tijdens de trainingsweek heb je de mogelijkheid om de verschillende disciplines te trainen waarin wij lesgeven zoals: Eskrima, Jeet Kune Do, Pangamot, Knife en Jun Fan Grappling

Aanmelden

Heb je vragen stuur dan een mail naar: marcel.match@outlook.com.


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}