Jun fan grappling proefles in Waalwijk

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een jun fan grappling proefles in Waalwijk? MATCH biedt in de omgeving van Waalwijk diverse lessen aan op het gebied van verdedigings- en vechtsporten, geschikt voor zowel jong als oud. Een proefles jun fan grappling is de perfecte kans om kennis te maken met deze unieke vechtsport.

  • Diverse vechtsportvormen
  • Voor jong en oud
  • Ervaren instructeurs

Benieuwd naar onze prijzen voor een proefles vechtsport?

Het volgen van een jun fan grappling proefles


Jun fan grappling, ook bekend als Dumog, is een intrigerende combinatie van MMA en Jeet Kune Do. Deze vechtsport focust niet alleen op technieken, maar ook op het opbouwen en verbeteren van conditie, wendbaarheid en zelfvertrouwen. Tijdens een jun fan grappling proefles bij MATCH leer je de basis van deze dynamische vechtsport en ervaar je de voordelen ervan. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt uitbreiden, onze lessen zijn toegankelijk en uitdagend voor iedereen.

Zo trainen wij

Tijdens de lessen is iedereen gelijk

Dat betekent dat iedereen elkaar helpt en iedereen elkaar respecteert er is geen plaats voor ego’s of stoer gedrag. Respect voor je tegenstander staat tijdens onze lessen dan ook op de eerste plaats.

Ga de uitdaging aan met een proefles

Wil je de uitdaging aangaan en jezelf aanmelden voor een jun fan grappling proefles bij MATCH? Ondanks dat jun fan grappling een individuele sport is, ervaar je bij ons een sterk gevoel van saamhorigheid en groepsdynamiek. Onze vechtsportlessen zijn ontworpen om je zowel fysiek als mentaal te ontwikkelen. Neem de stap en ervaar het zelf! Plan vandaag nog een proefles in door te bellen naar +31(0)6 487 54 215 of stuur een e-mail naar marcel.match@outlook.com.

testimonials

Anderen aan het woord

Sofian stoffels

Lid en instructeur MATCH Dongen

Al enkele jaren sport ik bij MATCH. In eerste instantie was ik verbaasd over de diversiteit van de sport. Filipino Martial Arts was redelijk onbekend en ik had het nog nooit gedaan... Nu kan ik je vertellen, alle gave dingen die je altijd al eens hebt willen leren, leer je hier!! MATCH biedt het totale pakket, een geweldige sport, hele leuke instructeurs en een gezellige sfeer. Er wordt gelachen, je krijgt begeleiding op je eigen tempo en we helpen en houden rekening met elkaar. Sinds enige tijd gaan mijn vrouw, dochter en schoonbroer ook mee. Ook zij vinden het sporten bij MATCH helemaal geweldig.

Alex Eurlings

Oud lid MATCH

Een jaar of 8 geleden kwam ik bij MATCH terecht omdat ik graag Jeet Kune Do wilde blijven trainen maar ook meer wilde leren over FMA (Fillipino Martial Arts). Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd van Marcel en Esther en daarnaast ook certificeringen behaald. Nog steeds train ik er regelmatig of bezoek ik hun seminar's. Buiten de sportschool om zijn Marcel en Esther daarnaast ook heel betrokken en gezellige mensen die altijd klaarstaan voor hun leden. Wil je lekker trainen, meer leren over Martial Arts en werken aan je zelfvertrouwen, conditie en weerbaarheid? Dan ben je bij MATCH aan het goede adres!