Kickboksen in Waalwijk

Wil je kickboksen beoefenen in Waalwijk? Bij MATCH vind je een breed scala aan vechtsportlessen, waaronder kickboksen, één van de meest dynamische en opwindende vechtsporten. Gelegen in of rondom Waalwijk, bieden we lessen aan die geschikt zijn voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden.

  • Diverse vechtsportvormen
  • Voor jong en oud
  • Ervaren instructeurs

Benieuwd naar onze prijzen voor een proefles vechtsport?

De fijne kneepjes van kickboksen leren


Kickboksen is meer dan alleen een sport; het is een discipline waarbij respect, techniek, en fysieke conditie centraal staan. Bij MATCH leer je tijdens de kickbokslessen niet alleen de juiste technieken, maar werk je ook aan je conditie, reactievermogen en wendbaarheid. Elke vechtsportles begint met een warming-up, gevolgd door het aanleren van nieuwe technieken of het herhalen van reeds geleerde vaardigheden. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je de sport op de juiste manier leert en voortdurend ondersteund wordt. Naast kickboksen kun je bij ons ook terecht voor andere vechtsporten zoals:


Zo trainen wij

Tijdens de lessen is iedereen gelijk

Dat betekent dat iedereen elkaar helpt en iedereen elkaar respecteert er is geen plaats voor ego’s of stoer gedrag. Respect voor je tegenstander staat tijdens onze lessen dan ook op de eerste plaats.

Word een echter pro

Heb je zin om kickboksen te leren en misschien zelfs een echte pro te worden? Neem dan de stap en schrijf je in voor lessen bij MATCH, jouw vecht- en verdedigingssportschool in Waalwijk. Met onze deskundige begeleiding en uitgebreide trainingsprogramma's zul je snel vooruitgang boeken in deze boeiende sport. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op via marcel.match@outlook.com of bel naar +31(0)6 487 54 215 om je aan te melden voor kickbokslessen.

testimonials

Anderen aan het woord

Sofian stoffels

Lid en instructeur MATCH Dongen

Al enkele jaren sport ik bij MATCH. In eerste instantie was ik verbaasd over de diversiteit van de sport. Filipino Martial Arts was redelijk onbekend en ik had het nog nooit gedaan... Nu kan ik je vertellen, alle gave dingen die je altijd al eens hebt willen leren, leer je hier!! MATCH biedt het totale pakket, een geweldige sport, hele leuke instructeurs en een gezellige sfeer. Er wordt gelachen, je krijgt begeleiding op je eigen tempo en we helpen en houden rekening met elkaar. Sinds enige tijd gaan mijn vrouw, dochter en schoonbroer ook mee. Ook zij vinden het sporten bij MATCH helemaal geweldig.

Alex Eurlings

Oud lid MATCH

Een jaar of 8 geleden kwam ik bij MATCH terecht omdat ik graag Jeet Kune Do wilde blijven trainen maar ook meer wilde leren over FMA (Fillipino Martial Arts). Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd van Marcel en Esther en daarnaast ook certificeringen behaald. Nog steeds train ik er regelmatig of bezoek ik hun seminar's. Buiten de sportschool om zijn Marcel en Esther daarnaast ook heel betrokken en gezellige mensen die altijd klaarstaan voor hun leden. Wil je lekker trainen, meer leren over Martial Arts en werken aan je zelfvertrouwen, conditie en weerbaarheid? Dan ben je bij MATCH aan het goede adres!