Kom in beweging

Met de speciale september actie

Sporten is gezond. Daar zeggen we niets nieuws mee. Zeker als je iets doet wat je leuk vindt. Hier volgen zomaar wat positieve effecten van sporten op een rijtje:

Voordelen van sporten

 • Het verhoogt je stofwisseling
 • Het zorgt voor een betere nachtrust
 • Het vermindert stress
 • Het bevordert de sociale contacten

Het beoefenen van een vecht- of verdedigingsport heeft naast de bovenstaande voordelen ook een positief effect heeft op je mentale gezondheid. 

Wist je dat?

 • Het beoefenen van martial arts is een ideale uitlaatklep als je te maken heb met stress.
 • Hierdoor zit je beter in je vel
 • Als jij jezelf beter voelt, dan straal je dat uit. 
 • Dit maakt je minder kwetsbaar in het dagelijks leven.
 • Wat je weerbaarheid vergroot en daarmee ook je zelfvertrouwen

Het beste moment om te beginnen met sporten is nu

Ondanks alle voordelen van sporten. Zien we ieder jaar na de zomerperiode dat het lastig is om weer te beginnen. Geldt dat ook voor jou? Word je al moe van het idee dat weer aan de gang moet?

Natuurlijk is het ook logisch, vooral als je zo'n zomer hebt gehad als dit jaar. Toch is dit het perfect moment om weer te starten. Weet je waarom?

5 reden waarom nu het moment is om te gaan sporten

 1. 1
  Ieder begin is moeilijk. Dus waarom zou je wachten
 2. 2
  Na de zomerperiode is voor iedereen het moment om weer op te starten, maak daar gebruik van
 3. 3
  Je begint het nieuwe seizoen goed.
 4. 4
  Je kunt nu al een goed voornemen voor het aankomende nieuwe jaar schrappen, namelijk dat je moet beginnen om meer te bewegen en te sporten.
 5. 5
  Omdat sporten gezond is en het geeft energie (tenminste als je iets doet wat je leuk vindt)

Om je te helpen aan de gang te gaan hebben we tot eind september een actie.

Kom in beweging

Maak gebruik van de speciale september actie

Nieuwe leden

Kom in beweging. Goed voor mentale en fysieke weerbaarheid.
 Schrijf je voor eind september in, dan train je 3 maanden voor de prijs van 2. Deze actie is speciaal voor nieuwe leden.

Ook betaal je als nieuw lid nu tijdelijk geen inschrijfkosten van €15,-

Ja ik wil kennismaken

Meld je aan voor een gratis proefles. Zo maak jij heel laagdrempelig kennis met de club en kun jij kijken of de sport bij je past. Gebruik de onderstaande knop om je naam en email adres door te geven, dan nemen wij contact met je op.

Wat anderen zeggen

"Jeffrey

Tijdens de corona lockdown zocht ik naar een manier om betekenisvol met beweging bezig te zijn en een indoor passie te (her)vinden. Ik moest daarbij terugdenken aan de Jeet Kune Do groepslessen die ik in een ver verleden in Waalwijk bij Marcel had gevolgd. Ik vond het toen erg leuk, maar ik maakte me wijs dat ik met enkel een volleybalverleden en wat lesjes Wing Chun niet zo goed kon meekomen met de andere leerlingen, die doorgaans al ervaren vechtsporters waren. Dus wat deed ik? Ik stopte ermee, met het slappe excuus dat ik het te druk had. Na in 2014 een wake-up call te hebben gehad in de vorm van een zwaar hartinfarct, bleek echte intensieve inspanning voor mij met 18% verminderde hartfunctie geen echte optie meer. Toch wilde ik wel blijven bewegen, want op zich ben ik fysiek nog best sterk. Omdat JKD me bleef trekken ben ik na het afsluiten van een abonnement op het online platform in januari 2021 begonnen met wekelijkse privélessen Bedankt, Marcel, voor jouw Geduld, for letting me in as member of the club.

Testimonial online challenge Eskrima

Margret

Een paar weken geleden kwamen Marcel en Esther met het idee om een body workout te doen. Deze is te volgen via het online platform. Onze zoon (10 jaar) zit al een tijdje op Eskrima en gaf aan dat hij daar wel aan mee wilde doen. Doordat de opbouw van de workout zo duidelijk is, ben ik ook mee gaan doen samen met mijn zoon. Wat ik zo goed vind is dat iedere work out zodanig is opgezet, dat het net lijkt of je naast Marcel staat. Ook wordt het vanuit verschillende zijden getoond, waardoor je goed kunt zien hoe de bewegingen zijn opgebouwd. Het begint met simpele bewegingen. Dus ook voor beginners zoals ik, is het goed te volgen. Zelf heb ik de app steeds geopend op mijn telefoon en heb dan geoefend in de kamer 🙂Ik ben zeker van plan om door te gaan op naar een volgende uitdaging!

Ik wil gebruik maken van het aanbod