6 Online lessen

Filipino Martial Arts & Jeet kune do

VOORDAT JE BEGINT

Bekijk voor dat je begint met trainen eerst de onderstaande video. Hierin leggen we je precies uit wat je nu precies van ons krijgt. Verder wensen we je veel plezier met de trainingen. 

Maak gebruik van dit kennismakingsaanbod, tijdelijk voor slechts €7

module 1 - Filipino Boxing

Maak laagdrempelig kennis met Filipino Martial Arts en Jeet Kune Do met deze 6 gratis online lessen. Deze lessen zijn afkomstig uit onze Fundamentals training Eskrima en Jeet Kune Do. In 3 modules nemen we je mee door de fundamentals van Jeet Kune Do en Eskrima. Bij deze vorm van sport train je op je eigen niveau, ongeacht je leeftijd. Je traint alleen of met een partner, en dat komt in de online training allebei aan bod.

Je traint alleen of met een partner, en dat komt in de online training allebei aan bod. Met de training heb je een complete workout, waarmee je niet alleen skills ontwikkelt, maar ook heel eenvoudig je skills onderhoudt en verbetert. 

Het toffe is dat de training online is en dat je dus waar en wanneer je maar wilt kunt trainen.
 Koop nu de hele training, tijdelijk voor EENMALIG €7

Koop de hele training, tijdelijk voor éénmalig €7

Maak kennis met Filipino Martial Arts en Jeet Kune Do en verbeter je fysieke en mentale gezondheid in slechts 3 online modules!

Onze ervaren trainers leren je deze martial arts te beheersen, terwijl je functioneel traint en tegelijkertijd je hele lichaam versterkt. Ongeacht je niveau, onze trainingssessies voorzien je van nieuwe vaardigheden die je naar het volgende niveau brengen. Schrijf je vandaag nog in en start direct met trainen!

Module 2 ESKRIMA

In de module Eskrima laten we zien dat je technieken die je leert zonder wapen eenvoudig en effectief vertaalt naar bewegingen met voorwerpen zoals een stok. 

De oefeningen die je zonder partner uitvoert kun je natuurlijk ook met partner uitvoeren. Zo krijg je naast body movement en conditie ook te maken met voetenwerk en afstanden.
 Maak kennis met onze nieuwe training.

Ontvang tijdelijk toegang tot de complete training voor slechts €7

Module 3 JEET KUNE DO

Voor minder dan de prijs van een bioscoopkaartje heb je levenslang toegang tot de complete training. Over films gesproken, wist je dat Bruce Lee, de grondlegger van Jeet Kune Do, geïnspireerd was door FMA? Daarom krijg je in onze training óók de basics aangeleerd van Jeet Kune Do. Nog even, en je vóélt je een beetje als Bruce Lee.

Ook voor mensen die al ervaring hebben met vechtsport, is dit een uitgelezen mogelijkheid om de basis nóg steviger neer te zetten. Dus aarzel niet en meld je aan. Maak kennis met onze nieuwe training: simpel, effectief en voor iedereen!

2024 M.A.T.C.H. All rights Reserved | 
Privacy policy