MMA in Waalwijk

Wil je MMA beoefenen in Waalwijk? Dan ben je bij MATCH aan het juiste adres! Wij bieden MMA-lessen aan voor leerlingen van alle leeftijden, van jong tot oud. Bij ons kun je de dynamische en uitdagende wereld van Mixed Martial Arts (MMA) ontdekken, een sport die steeds meer aan populariteit wint.

  • Diverse vechtsportvormen
  • Voor jong en oud
  • Ervaren instructeurs

Benieuwd naar onze prijzen voor een proefles vechtsport?

Het beoefenen van MMA


MMA is een fascinerende sport die elementen van verschillende vechtdisciplines combineert, zoals:


In MMA doorloop je verschillende fases: staand vechten, clinchwerk en grondwerk. Tijdens onze lessen ligt de focus op al deze aspecten. Herhaling en consistentie zijn cruciaal om je conditie te verbeteren en je vaardigheden in deze diverse technieken te verfijnen. MMA vraagt niet alleen om fysieke kracht, maar ook om tactisch inzicht en mentale veerkracht.

Zo trainen wij

Tijdens de lessen is iedereen gelijk

Dat betekent dat iedereen elkaar helpt en iedereen elkaar respecteert er is geen plaats voor ego’s of stoer gedrag. Respect voor je tegenstander staat tijdens onze lessen dan ook op de eerste plaats.

Meld je aan voor onze lessen

Ben je klaar om je aan te melden voor MMA-lessen bij MATCH? Ondanks dat MMA een individuele vechtsport is, ervaar je bij ons een sterk groepsgevoel. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt aanscherpen, bij ons ben je welkom. Meld je aan voor een (proef)les door een e-mail te sturen naar marcel.match@outlook.com of te bellen naar +31(0)6 487 54 215. We kijken ernaar uit om samen jouw vaardigheden en passie te ontwikkelen!

testimonials

Anderen aan het woord

Sofian stoffels

Lid en instructeur MATCH Dongen

Al enkele jaren sport ik bij MATCH. In eerste instantie was ik verbaasd over de diversiteit van de sport. Filipino Martial Arts was redelijk onbekend en ik had het nog nooit gedaan... Nu kan ik je vertellen, alle gave dingen die je altijd al eens hebt willen leren, leer je hier!! MATCH biedt het totale pakket, een geweldige sport, hele leuke instructeurs en een gezellige sfeer. Er wordt gelachen, je krijgt begeleiding op je eigen tempo en we helpen en houden rekening met elkaar. Sinds enige tijd gaan mijn vrouw, dochter en schoonbroer ook mee. Ook zij vinden het sporten bij MATCH helemaal geweldig.

Alex Eurlings

Oud lid MATCH

Een jaar of 8 geleden kwam ik bij MATCH terecht omdat ik graag Jeet Kune Do wilde blijven trainen maar ook meer wilde leren over FMA (Fillipino Martial Arts). Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd van Marcel en Esther en daarnaast ook certificeringen behaald. Nog steeds train ik er regelmatig of bezoek ik hun seminar's. Buiten de sportschool om zijn Marcel en Esther daarnaast ook heel betrokken en gezellige mensen die altijd klaarstaan voor hun leden. Wil je lekker trainen, meer leren over Martial Arts en werken aan je zelfvertrouwen, conditie en weerbaarheid? Dan ben je bij MATCH aan het goede adres!