januari 30

Nederlands kampioenschappen

0  comments

Wat een vet weekend hebben we achter de rug op het Open Nederlands Kampioenschap in Enschede met deelnemers uit Nederland en Duitsland! We zijn trots op de fantastische resultaten die we met ons team hebben behaald.

Maar dat niet alleen, want zonder alle inzet van Oliver Guzman en zijn team, de lijnrechters en supporters die hebben geholpen was het weekend niet zo gaaf geweest. 

Gelukkig hebben we de foto's en video's nog, want we zijn vergeten op te schrijven welke prijzen ons team mee naar huis gebracht heeft. Maar zoals je op de foto's en video's kunt zien, zijn het er genoeg.

Mocht iemand wel een overzicht hebben dan ontvangen we dat natuurlijk graag.

Om dit succes te vieren en het competitiegevoel vast te houden, is de datum voor de volgende wedstrijden al weer geprikt. Op 2-3 november van dit jaar zullen we opnieuw tegen elkaar strijden, maar dan in Duitsland. Dus heb je zin om volgende keer mee te doen of te helpen (en dat hopen we natuurlijk wel, want hoe meer deelnemers hoe beter) laat het dan vooral even weten, door een mail te sturen naar marcel.match@outlook.com. Je bent ook van harte welkom om een keer deel te nemen aan de maandelijkse teamtrainingen.


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}