Proefles Vechtsport

Wil je een proefles vechtsport volgen in en rondom Tilburg of Waalwijk? Dan ben je bij MATCH aan het juiste adres! Wij bieden een unieke ervaring waar je de dynamiek en de spanning van verschillende vechtsporten zelf kunt beleven. Een proefles bij ons betekent niet alleen kijken, maar vooral doen en ervaren. Ontdek de kracht en het plezier van vechtsport in een vriendelijke en uitdagende omgeving.

Boek een proefles in vechtsport

Wat te verwachten van een vechtsportproefles


Een proefles vechtsport is een geweldige manier om kennis te maken met de verschillende vechtsporten die wij bieden. Tijdens de proefles leer je niet alleen over de visie achter de sport, maar ook de technieken die essentieel zijn voor de sport van jouw keuze. Of je nu interesse hebt in


  • Jeet kune do of
  • Filipijnse vechtsporten zoals,
  • Eskrima (ook wel bekent als kali en arnis)
  • Pangamot / panantukan
  • Knifetraining

bij ons kun je een gratis proefles volgen. Dit is een uitstekende kans om te testen welke vechtsporttraining het beste bij jou past.

Zo trainen wij

Tijdens de lessen is iedereen gelijk

Dat betekent dat iedereen elkaar helpt en iedereen elkaar respecteert er is geen plaats voor ego’s of stoer gedrag. Respect voor je tegenstander staat tijdens onze lessen dan ook op de eerste plaats.

Plan je proefles vandaag nog!

Ben je klaar om de stap te zetten? Neem dan contact op met ons om je proefles vechtsport in te plannen. We bieden niet alleen proeflessen in vechtsporten aan, maar ook in zelfverdediging. Dus of je nu zelfverdedigingstechnieken wilt leren of een nieuwe sport wilt proberen, wij staan voor je klaar. Een proefles inplannen is eenvoudig:
bel naar +31(0)6 487 54 215 of stuur een e-mail naar marcel.match@outlook.com.