** Let op! Je bent nog niet klaar, ontdek direct de kracht van Filipino Martial Arts 

Start vandaag nog met het ontwikkelen van je Filipino Martial Arts skills 

Train waar en wanneer jij wilt met Matchsport en gebruik Match sport als je personal coach. 


De perfecte oplossing voor iedereen die een passie heeft voor Filipino Martial Arts en zijn of haar Martial Arts skills wil blijven trainen of je nou naar de sportschool kan of niet. Niemand kan voor jouw bepalen of je kunt trainen, ongeacht de regels. 

Matchsport geeft je direct toegang tot

Eskrima fundamentals

Ontwikkel je Filipino Martial Arts skills en leer de fundamentals van het Doce pares multistyle programma. Een complete, dynamische en veelzijdige vorm van Filipino Martial Arts dat alle alle aspecten en afstanden behandelt. Hiermee ontwikkel je een goede basis waarmee jij direct verder kunt. 

Online seminars

Je ontvangt toegang tot de opnames seminars die Marcel alleen en met andere erkende leraren heeft gegeven. 

Complete lessen

Je krijgt toegang tot complete complete lessen die je eenvoudige kunt volgen met of zonder partner. Daarbij ontvang je tips en tricks over verschillende manieren van trainen

Wat anderen zeggen

Hun enthousiasme sloeg direct over

Het enthousiasme van Marcel en Esther sloeg direct over op mij en heeft mij dus erg gemotiveerd. De online lessen zijn gedetailleerd en gestructureerd. Er zit een rode lijn in alle lessen. De lessen worden geleidelijk aangeboden, zodat je je goed kan richten op bepaalde onderdelen en daarvoor de tijd kan nemen. Het smaakt ook naar meer.

Martijn - lid matchsport
Ik wilde betekenisvol bewegen

Tijdens de corona lockdown zocht ik naar een manier om betekenisvol met beweging bezig te zijn. Na in 2014 een wake-up call te hebben gehad in de vorm van een zwaar hartinfarct, wilde ik wel blijven bewegen, want op zich ben ik fysiek nog best sterk. Na het afsluiten van een abonnement op het online platform ben ik ook begonnen met wekelijkse privélessen. Bedankt Marcel, voor je geduld.

Jeffrey - Lid MATCHsport
Het lijkt net alsof Marcel naast me staat.

Wat ik zo goed vind is dat iedere workout zodanig is opgezet, dat het net lijkt of je naast Marcel staat. Ook wordt het vanuit verschillende zijden getoond, waardoor je goed kunt zien hoe de bewegingen zijn opgebouwd. Het begint met simpele bewegingen. Dus ook voor beginners zoals ik, goed te volgen. Ik opende de app steeds op mijn telefoon en oefende in de kamer. Ik ben zeker van plan om door te gaan op naar een volgende uitdaging!

Margret - lid matchsport

De kracht van Matchsport

Niemand kan voor jou bepalen dat je niet mag trainen. Tenminste als je er echt voor wil gaan. Dus wat houd je tegen? Blijf fit en in beweging ook wanneer je niet naar de sportschool kunt, want een gezond lichaam is weerbaarder. Gebruik Matchsport als je persoonlijke coach op momenten dat je even niet verder komt. Op deze manier willen wij er voor zorgen dat iedereen kan blijven trainen, wat er ook gebeurt. Als dat geen stok achter de deur is. Maak nu voordelig kennis met Matchsport.

 Grijp die kans maak gebruik van dit speciale aanbod, maak kennis met Matchsport en train waar en wanneer je maar wil.

01.

Personal Coach

  • In de online academie vind je niet alleen het Doce Pares trainingsprogramma. Je vindt er ook je personal coach.  zodat jij ze op je eigen tempo kunt trainen, 
  • Dit betekent dat Marcel je stap voor stap begeleidt door de workouts,
  • op het moment dat het jouw uit komt en waar je maar wil. 

02.

Online Trainingen

  • Of je nou een totale body workout wil, je defence skills wil verbeteren, of je Filipino Martial Arts technieken wil verbeteren. Matchsport biedt het allemaal.  
  • Je kunt de trainingen volgen met of zonder partner

03.

Online Community

  • En heb je vragen, dan stel je ze gewoon direct in de community van Matchsport en dan helpen wij je verder. 
  • Zo sta je er niet alleen voor en heb jij de mogelijkheid om ook anderen te motiveren.
  • Als dat geen stok achter de deur is. Op deze manier willen wij er voor zorgen dat iedereen kan blijven trainen, wat er ook gebeurt. 

Meld je aan voor Matchsport 

Ontdek de kracht van je personal FMA coach

Marcel van Dongen 

Als hoofd van Doce pares Nederland wil ik iedereen de mogelijkheid bieden om Filipino Martial Arts te trainen. Of je nou naar een sportschool kunt of niet. Ik wil laten zien dat het trainen van een vecht of verdedigingsport niet alleen heel belangrijk is, maar ook heel erg leuk. Het beoefenen van Filipino Martial Arts is een perfecte manier om in vorm te blijven lichamelijk, maar van binnenuit. 

Onze leden aan het woord

Lekker trainen, werken aan je zelfvertrouwen, conditie en weerbaarheid? Dan ben je bij MATCH aan het goede adres! 

Een jaar of 8 geleden kwam ik bij MATCH terecht omdat ik graag Jeet Kune Do wilde blijven trainen maar ook meer wilde leren over FMA (Fillipino Martial Arts). Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd van Marcel en Esther.

Buiten de sportschool om zijn Marcel en Esther daarnaast ook heel betrokken en gezellige mensen die altijd klaarstaan voor hun leden. Wil je lekker trainen, meer leren over Martial Arts en werken aan je zelfvertrouwen, conditie en weerbaarheid? Dan ben je bij MATCH aan het goede adres! 

Alex - lid Match
Alle gave dingen die je altijd al eens hebt willen leren, leer je hier! Hele leuke instructeurs en een gezellige sfeer.

Al enkele jaren sport ik bij MATCH. In eerste instantie was ik verbaasd over de diversiteit van de sport. Filipino Martial Arts was redelijk onbekend en ik had het nog nooit gedaan... Nu kan ik je vertellen, alle gave dingen die je altijd al eens hebt willen leren, leer je hier!! MATCH biedt het totale pakket, een geweldige sport, hele leuke instructeurs en een gezellige sfeer. Er wordt gelachen, je krijgt begeleiding op je eigen tempo en we helpen en houden rekening met elkaar. Sinds enige tijd gaan mijn vrouw, dochter en schoonbroer ook mee. Ook zij vinden het sporten bij MATCH helemaal geweldig.

Sofian - Lid match | instructeur - match dongen
De passie straalt ervan af en ze weten je daar zo enthousiast te maken, geweldig. 


De passie straalt ervan af en ze weten je daar zo enthousiast te maken, geweldig.

Maar ook de betrokkenheid bij de leden is een heel sterk punt van MATCH!

Het mooiste van alles vind ik toch wel hoe ze omgaan met zelfs de jongste kinderen, zo verlegen als ze komen kijken zo enthousiast en stoer dat ze weggaan.

Esther - lid match - mede instructeur - match dongen

100% Tevredenheid, maandelijks opzegbaar

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen bij hun training. Dat gaat alleen als je het leuk vind om te trainen. Maak nu een maand heel voordelig kennis met Matchsport, jouw personal Filipino Martial Arts coach. Ontdek de trainingen, bevalt het niet geen probleem, toegang is maandelijks eenvoudig opzegbaar. Dus je zit nergens aan vast.