Week 2:

Never stop training

VIDEO. ESKRIMA / Warming up #2

In deze les beginnen we met een warming up die die vanuit het voetenwerk de largo mano range en de midrange behandeld. Vanuit Pangamot vertalen we de oefening naar een eskrima oefening. Natuurlijk kun je de oefening op verschillende manieren uitvoeren, als warming up, maar ook op een combat wijze, of combineren met andere oefeningen. Succes!


VIDEO. ESKRIMA / Workout #2

Deze video bestaat uit een workout van verschillende oefeningen. Door te variĆ«ren met andere oefeningen zet je zelf eenvoudig een eigen workout in elkaar. Varieer bijvoorbeeld eens met je linker en rechterhand, doe de oefeningen eens langer achter elkaar of herhaal de workout meerdere malen achter elkaar. Ook kun je de ene keer de focus leggen op conditie, de andere keer op uitstraling. Door herhaling komen de technieken in je spiergeheugen.  

Ontdek. MATCHSPORT 

Laat anderen niet bepalen wanneer jij wel of niet kan trainen. Ontdek nu tijdelijk heel voordelig de kracht van Matchsport als jouw personal Filipino martial arts coach.  Train je martial arts skills, bodymovement, kracht en conditie. en blijf in vorm, ook op het moment dat je niet naar de sportschool kunt. Want stilstaan is achteruit gaan. 

2024 M.A.T.C.H. All rights Reserved | Privacy policyPrivacy policyPrivacy policyPrivacy policy