Pangamottraining in Waalwijk

Wil je beginnen met pangamottraining in Waalwijk? MATCH is jouw ideale startpunt. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleren van diverse vecht- en verdedigingssporten, waarbij pangamottraining een prominente rol speelt. Onze trainingen zijn toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van deze unieke vechtkunst, ongeacht je huidige niveau.

  • Diverse vechtsportvormen
  • Voor jong en oud
  • Ervaren instructeurs

Benieuwd naar onze prijzen voor een proefles vechtsport?

Wat houdt pangamottraining in?


Pangamottraining is een onderdeel van de Filipijnse vechtsporten die wij aanbieden. Deze training focust op hand-tot-hand gevechten zonder wapens, waarbij je leert hoe je jezelf effectief kunt verdedigen met snelle combinaties en slimme technieken. Tijdens de pangamot ontwikkel je vaardigheden die je zelfvertrouwen een boost geven en die je ook in het dagelijks leven kunt toepassen. Naast pangamot kun je bij ons ook terecht voor aanvullende disciplines zoals knife training of eskrima, waarbij je leert om met verschillende wapens te werken.

Zo trainen wij

Tijdens de lessen is iedereen gelijk

Dat betekent dat iedereen elkaar helpt en iedereen elkaar respecteert er is geen plaats voor ego’s of stoer gedrag. Respect voor je tegenstander staat tijdens onze lessen dan ook op de eerste plaats.

Meld je aan voor een proefles

Heb je interesse in het volgen van pangamottraining? Neem dan de stap en meld je aan voor een vechtsportles bij MATCH. Het is heel eenvoudig om je in te schrijven: neem contact met ons op via +31(0)6 487 54 215 of e-mail naar marcel.match@outlook.com. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, je zelfverdedigingsvaardigheden wilt verbeteren, of gewoon een leuke en actieve hobby zoekt, vechtsport biedt het allemaal.

testimonials

Anderen aan het woord

Sofian stoffels

Lid en instructeur MATCH Dongen

Al enkele jaren sport ik bij MATCH. In eerste instantie was ik verbaasd over de diversiteit van de sport. Filipino Martial Arts was redelijk onbekend en ik had het nog nooit gedaan... Nu kan ik je vertellen, alle gave dingen die je altijd al eens hebt willen leren, leer je hier!! MATCH biedt het totale pakket, een geweldige sport, hele leuke instructeurs en een gezellige sfeer. Er wordt gelachen, je krijgt begeleiding op je eigen tempo en we helpen en houden rekening met elkaar. Sinds enige tijd gaan mijn vrouw, dochter en schoonbroer ook mee. Ook zij vinden het sporten bij MATCH helemaal geweldig.

Alex Eurlings

Oud lid MATCH

Een jaar of 8 geleden kwam ik bij MATCH terecht omdat ik graag Jeet Kune Do wilde blijven trainen maar ook meer wilde leren over FMA (Fillipino Martial Arts). Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd van Marcel en Esther en daarnaast ook certificeringen behaald. Nog steeds train ik er regelmatig of bezoek ik hun seminar's. Buiten de sportschool om zijn Marcel en Esther daarnaast ook heel betrokken en gezellige mensen die altijd klaarstaan voor hun leden. Wil je lekker trainen, meer leren over Martial Arts en werken aan je zelfvertrouwen, conditie en weerbaarheid? Dan ben je bij MATCH aan het goede adres!