Proefles vechtsport in regio Tilburg

Wil je een proefles vechtsport volgen in of rondom Tilburg of Waalwijk? Dan ben je bij MATCH aan het juiste adres! Wij bieden een unieke ervaring waar je de dynamiek en de spanning van verschillende vechtsporten zelf kunt beleven. Een proefles bij ons betekent niet alleen kijken, maar vooral doen en ervaren. Ontdek de kracht en het plezier van vechtsport in een vriendelijke en uitdagende omgeving.

  • Diverse vechtsportvormen
  • Voor jong en oud
  • Ervaren instructeurs

Benieuwd naar onze prijzen voor een proefles vechtsport?

Wat te verwachten van een vechtsportproefles


Een proefles vechtsport bij ons is een geweldige manier om kennis te maken met de fascinerende wereld van vechtsporten. Tijdens de proefles leer je niet alleen over de visie achter de sport, maar ook de technieken die essentieel zijn voor de sport van jouw keuze. Of je nu interesse hebt in


bij ons kun je een gratis proefles volgen. Dit is een uitstekende kans om te testen welke vechtsporttraining het beste bij jou past.

Zo trainen wij

Tijdens de lessen is iedereen gelijk

Dat betekent dat iedereen elkaar helpt en iedereen elkaar respecteert er is geen plaats voor ego’s of stoer gedrag. Respect voor je tegenstander staat tijdens onze lessen dan ook op de eerste plaats.

Plan je proefles vandaag nog!

Ben je klaar om de stap te zetten? Neem dan contact op met ons om je proefles vechtsport in te plannen. We bieden niet alleen proeflessen in vechtsporten aan, maar ook in zelfverdediging. Dus of je nu zelfverdedigingstechnieken wilt leren of een nieuwe sport wilt proberen, wij staan voor je klaar. Een proefles inplannen is eenvoudig: bel naar +31(0)6 487 54 215 of stuur een e-mail naar marcel.match@outlook.com.

testimonials

Anderen aan het woord

Sofian stoffels

Lid en instructeur MATCH Dongen

Al enkele jaren sport ik bij MATCH. In eerste instantie was ik verbaasd over de diversiteit van de sport. Filipino Martial Arts was redelijk onbekend en ik had het nog nooit gedaan... Nu kan ik je vertellen, alle gave dingen die je altijd al eens hebt willen leren, leer je hier!! MATCH biedt het totale pakket, een geweldige sport, hele leuke instructeurs en een gezellige sfeer. Er wordt gelachen, je krijgt begeleiding op je eigen tempo en we helpen en houden rekening met elkaar. Sinds enige tijd gaan mijn vrouw, dochter en schoonbroer ook mee. Ook zij vinden het sporten bij MATCH helemaal geweldig.

Alex Eurlings

Oud lid MATCH

Een jaar of 8 geleden kwam ik bij MATCH terecht omdat ik graag Jeet Kune Do wilde blijven trainen maar ook meer wilde leren over FMA (Fillipino Martial Arts). Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd van Marcel en Esther en daarnaast ook certificeringen behaald. Nog steeds train ik er regelmatig of bezoek ik hun seminar's. Buiten de sportschool om zijn Marcel en Esther daarnaast ook heel betrokken en gezellige mensen die altijd klaarstaan voor hun leden. Wil je lekker trainen, meer leren over Martial Arts en werken aan je zelfvertrouwen, conditie en weerbaarheid? Dan ben je bij MATCH aan het goede adres!