Proefles verdedigingssport in Waalwijk

Ben je op zoek je naar een proefles verdedigingssport in de omgeving van Waalwijk? Bij onze sportschool MATCH ben je aan het juiste adres om de wereld van vecht- en zelfverdedigingssporten te ontdekken. Wij willen je graag kennis laten maken met onze visie op verdedigingssporten. Of je nu beginner bent of meer ervaring hebt, een proefles verdedigingssport is de perfecte kans om te zien wat onze trainingen jou kunnen bieden.

  • Diverse vechtsportvormen
  • Voor jong en oud
  • Ervaren instructeurs

Benieuwd naar onze prijzen voor een proefles vechtsport?

Wat te verwachten tijdens een proefles verdedigingssport


Tijdens een proefles verdedigingssport bij MATCH leer je de basis van zelfverdediging en krijg je een voorproefje van wat we te bieden hebben. Omdat iedereen op zijn eigen manier leert, bieden we verschillende trainingsmogelijkheden aan, zoals cursus zelfverdediging en jeet kune do. Of je nu de voorkeur geeft aan individuele training, kleine groepslessen of grote groepslessen, we hebben voor ieder wat wils. Tijdens een proefles leer je de eerste technieken, waardoor je snel kunt bepalen of een vechtsportles iets voor jou is. Het beste van alles? Je kunt een proefles gratis volgen.

Zo trainen wij

Tijdens de lessen is iedereen gelijk

Dat betekent dat iedereen elkaar helpt en iedereen elkaar respecteert er is geen plaats voor ego’s of stoer gedrag. Respect voor je tegenstander staat tijdens onze lessen dan ook op de eerste plaats.

Plan je les vandaag nog in

Ben je klaar om de stap te zetten en een proefles verdedigingssport te volgen? Bij MATCH helpen we je graag verder. Naast zelfverdediging bieden we ook vechtsporttrainingen aan, waarvoor je eveneens een proefles kunt volgen. Wil je meer weten of jezelf aanmelden voor een proefles? Neem dan contact met ons op via marcel.match@outlook.com of bel +31(0)6 487 54 215. We zien ernaar uit om je te verwelkomen en samen aan jouw verdedigingsskills te werken!

testimonials

Anderen aan het woord

Sofian stoffels

Lid en instructeur MATCH Dongen

Al enkele jaren sport ik bij MATCH. In eerste instantie was ik verbaasd over de diversiteit van de sport. Filipino Martial Arts was redelijk onbekend en ik had het nog nooit gedaan... Nu kan ik je vertellen, alle gave dingen die je altijd al eens hebt willen leren, leer je hier!! MATCH biedt het totale pakket, een geweldige sport, hele leuke instructeurs en een gezellige sfeer. Er wordt gelachen, je krijgt begeleiding op je eigen tempo en we helpen en houden rekening met elkaar. Sinds enige tijd gaan mijn vrouw, dochter en schoonbroer ook mee. Ook zij vinden het sporten bij MATCH helemaal geweldig.

Alex Eurlings

Oud lid MATCH

Een jaar of 8 geleden kwam ik bij MATCH terecht omdat ik graag Jeet Kune Do wilde blijven trainen maar ook meer wilde leren over FMA (Fillipino Martial Arts). Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd van Marcel en Esther en daarnaast ook certificeringen behaald. Nog steeds train ik er regelmatig of bezoek ik hun seminar's. Buiten de sportschool om zijn Marcel en Esther daarnaast ook heel betrokken en gezellige mensen die altijd klaarstaan voor hun leden. Wil je lekker trainen, meer leren over Martial Arts en werken aan je zelfvertrouwen, conditie en weerbaarheid? Dan ben je bij MATCH aan het goede adres!