mei 21

Start met trainen

0  comments

Jaaaaaahhhh we mogen weer!!! We mogen weer lesgeven in onze zaal. En dat is goed nieuws want het weer is niet veel soeps. Na maanden buiten trainen in de frisse lucht zal het wel weer even wennen zijn om binnen 4 muren te staan. Maar wat hebben wij er zin in! Afgelopen woensdag zijn we in de Meersenstraat in Tilburg al binnen gestart met de lessen Eskrima en Pangamot! Vrijdag en zaterdag starten we in Wijnruitstraat in Waalwijk ook weer in de zaal met de mesklas, grapling, mma, eskrima en jeet kune do. Vanaf nu gaan we weer lesgeven volgens het normale lesschema. Hahah we zien je al bedenkelijk kijken. Wat was het lesschema ook al weer. Nou dat zullen we je vertellen:

Op vrijdagavond starten we om:
19.00 met de mesklas
20.00 gaan we verder met het grondwerk. 

Zaterdag starten we om:
9.30 met de kidsles
10.15 Eskrima
11.15 Met Jeet kune do

Zet het in je agenda, blok de tijd als persoonlijk ontwikkel moment, of belangrijke afspraak zodat er niets tussen kan komen. Want we kunnen niet wachten om weer met zijn allen aan de slag gaan (dit betekent natuurlijk ook dat de andere lessen die we de afgelopen tijd hebben aangeboden komen te vervallen). 

Nog geen lid:

Ben je nog geen lid en wil je graag een keer kennis maken met de sport en onze club, dan ben je van harte welkom. Je kunt jezelf aanmelden voor een gratis proefles via matchwaalwijk@outlook.com.


Tags

Arnis, Doce Pares, Doce Pares eskrima, Eskrima, Filipino martial arts, Jeet kune do, Kali, Knife, martial arts, Panantukan, Pangamot


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}