oktober 2

Start nieuwe train de trainer opleidingen

Op 23 oktober starten we met nieuwe train de trainer opleidingen.  

Denk altijd vanuit een wapen. Ook al zie je er geen, verwacht altijd een wapen. Dat is de gedachtegang in Filipino Martial Arts. Het vechten met wapen vraagt om een andere mindset, al zijn de overeenkomsten met andere vormen van Martial arts groter dan de verschillen. Dat maakt dat FMA perfect blend met andere vormen van Martial Arts.

Om deze kennis te delen hebben we speciale train de trainer opleidingen ontwikkelt. Deze opleidingen zijn bedoeld voor Martial arts liefhebbers die al een andere martial arts stijl en hun kennis willen verbreden op het gebied van weapon based systeem of al een vorm van Filipino martial arts beoefenen.

Om te beginnen starten we 23 oktober met een nieuwe train de trainer Eskrima opleiding. De overkoepelende opleiding waarbij je leert wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn van ieder wapen. Hier leer je de principes en vertaling tussen verschillende wapens en naar lege hand.

Op 23 oktober starten we ook met een nieuwe train de trainer knife opleiding. Het mes is een ontzettend snel en effectief wapen. De beste verdediging is dan ook om er van weg te lopen. En het gevecht uit de weg te gaan. Toch is de mesopleiding een opleiding die je niet wil missen. Je traint je alertheid en je ontwikkelt razendsnelle reflexen. Het is een veelzijdige opleiding waarbij je ontwapeningen, locks en drills leert toepassen in verschillende situaties. Het mes laat zich perfect vertalen naar alternatieve wapens, zoals een pocketstick, zaklamp of een mascara maar ook lege hand.

Het vechten met wapen vraagt om een andere mindset, als je de principes snapt zijn de overeenkomsten met andere vormen van Martial arts groter dan de verschillen. Dat maakt dat FMA perfect blend met andere vormen van Martial Arts.

Onze opleidingen zijn toegankelijk voor professionals die ambitie hebben om les te geven in Filipino Martial Arts of Jeet kune do. Maar ook voor mensen die deze dynamische vormen van martial arts aan hun skillset willen toevoegen als persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie over de opleidingen vind je hier
Tags

Train de trainer


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}