augustus 15

De perfecte manier om echt meters te maken

Het einde van de vakantie is inzicht. Hoogste tijd voor een update, want we willen het seizoen goed beginnen.

Op woensdag 30 augustus starten we met de lessen. We gaan direct fanatiek aan de slag, want op 30 september staan de examens voor Eskrima en Jeet Kune Do op de planning.

Maar er is meer. Want we snappen dat jullie niet kunnen wachten om weer te gaan trainen. Daarom organiseren we dit jaar voor het eerst een trainingsweek van maandag 21 t/m vrijdag 25 Augustus. De perfecte manier om echt je meters te maken en om te trainen op je eigen tempo.

Tijdens de trainingsweek komen de verschillende disciplines waarin wij lesgeven aan bod:
• Eskrima
• Pangamot
• Knife
• Jeet kune do
• Jun fan Grappling

Natuurlijk snappen we dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om een hele week te komen trainen. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om jezelf voor 1 of meerdere dagen aan te melden. Want ook zo kun je enorme stappen maken.

We starten elke dag om 10.00 en gaan door tot 18.00. Je hebt dus de mogelijkheid om 8 uur per dag op je eigen tempo te trainen. Terwijl Marcel tot je beschikking staat om je te helpen.

Op deze manier heb je echt de tijd om alle technieken, principes en vaardigheden te trainen, die in de les misschien te snel voor je gaan of waarvoor je vaak net te weinig tijd hebt om ze echt helemaal meester te maken. Maak dus gebruik van deze mogelijkheid door 1 of meerdere dagen te komen trainen en ga goed voorbereid op examen.

Ben jij erbij?
Training week: 5 dagen trainen tot wel 8 uur per dag.

Training week: 1 of meer dagen tot wel 8 uur per dag trainen

De training week vindt plaats in de DOJO van Sporthal de Werft, Huygenstraat 73, 5171 EP KaatsheuvelTags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}