oktober 12

Clubkampioenschappen jeugd: Wat een spanning en sensatie!

0  comments

[metaslider id=848]

We hebben kunnen genieten van mooie wedstrijden, de positieve sfeer, de hulp, de toeschouwers, de oud-leerlingen die ook weer eens komen kijken. En de betrokkenheid vanuit de club. Geweldig. Zo horen clubkampioenschappen te zijn!

Het begon allemaal met de wedstrijden voor de jeugd, met als eerste onderdeel, de vormen. Een strenge, maar rechtvaardige jury beoordeelde de deelnemers, op uitvoering, uitstraling en techniek.

Vervolgens was het tijd om te gaan sparren. Tijdens de sparwedstrijden voerden Fedde en Martin en ware strijd als beste coach om hun pupillen als winnaars uit de bus te laten komen. De jury was streng en bikkelhard. Maar de stokken van de vechters nog veel harder. De arme vrijwillige dummy’s kregen het zwaar te verduren, maar ook zij hielden stug vol.

En dan de verdeling van de prijzen:

Vormen:

  • Goud: Randy Rombouts
  • Zilver: Lynn van Dongen
  • Brons: Robyn Gijsman

Sparren:

  • Goud: Yannick van der Linden
  • Zilver: Randy Rombouts
  • Brons: Lynn van Dongen

Tygo Boer was de winnaar van de wisselbeker. Hij won hem vanwege zijn inzet, groei en doorzettingsvermogen. Dit aanstormende talent kreeg zijn beker uitgereikt door Robyn Gijsman. Zij mocht de wisselbeker vorig jaar in ontvangst nemen. Wil je meer foto’s zien, meld je dan aan bij onze besloten Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/116473095081985/

Meer foto’s vind je ook op onze besloten facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/116473095081985/

Natuurlijk hebben wij ook een facebookpagina die je kunt liken: facebook.com/MatchWaalwijk


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}