Selecteer je taal:

Europese kampioenschappen (wekaf)

Met trots kondigen wij aan dat we dit jaar voor de allereerste keer de Europese Kampioenschappen van de World Eskrima Kali Arnis Federation (WEKAF) in Nederland organiseren. Filipino Martial Arts zijn altijd relatief onbekend geweest in Nederland, maar deze veelzijdige vorm van Martial Arts wint de laatste jaren aan bekendheid. Het evenement vindt plaats van 21 t/m 23 juli 2023 en verwelkomt deelnemers uit maar liefst 10 verschillende landen. Wat het extra uniek maakt is dat het toegankelijk is voor verschillende stijlen van Filipino Martial Arts.

Wij als organisatie zijn vastbesloten om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Maar, je raadt het al, we kunnen jouw hulp goed gebruiken! 

Mede mogelijk gemaakt door

Om de Europese Kampioenschappen van WEKAF tot een succes te maken, moeten we de nodige kosten dekken. Denk aan zaalhuur, medailles, sparmateriaal die gebruikt wordt tijdens het event en natuurlijk kleding voor het team, juryleden en vrijwilligers.

Daarom zoeken we bedrijven en individuen die ons willen ondersteunen als sponsor van dit unieke evenement. Als sponsor krijg je de mogelijkheid om je merk en bedrijf te promoten onder een enthousiast publiek van beoefenaars en liefhebbers van Martial Arts. Bovendien bieden we verschillende voordelen, zoals vermelding op onze website, in het programmaboekje en de mogelijkheid om een banner of andere vorm van promotiemateriaal op het evenement zelf te tonen. Natuurlijk ontvangen we je graag als gast tijdens het evenement, zodat je geen moment van actie hoeft te missen. 

Klinkt goed, toch? Als je meer wilt weten over sponsoring en hoe je kunt bijdragen, laat het ons weten! Elke bijdrage, groot of klein, helpt ons om dit evenement tot een groot succes te maken. Heb je interesse om dit evenement te sponsoren of heb je vragen. Neem dan contact met ons op.

Interesse in sponsoring

0 of 350

Location european Championships

Heereveldendreef 8-10,
5043 EX Tilburg

Eerder verschenen berichten

Nieuws, WEKAF

Nederlands kampioenschappen

Wat een vet weekend hebben we achter de rug op het Open Lees verder >>

Nederlands kampioenschappen

Events, Seminar, Train de trainer, WEKAF

Don’t miss our training week

Dutch text english text Mis onze training week nietDe Europese kampioenschappen zijn Lees verder >>

Don’t miss our training week

Copyright 2023, MATCH - Disclaimer